Vloertegels 60x60

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Onlangs bekeken

 1. 26% korting
 2. 26% korting
  Spaanse wandtegel - Tilorex Daan - Beige - 6,5x20 cm
  Regular Price € 94,55 Special Price € 69,99
 3. 26% korting
  Spaanse wandtegel - Tilorex Daan - Blauw - 6,5x20 cm
  Regular Price € 94,55 Special Price € 69,99

Geef je Ruimte een Nieuwe Look Met Stijl - Vloertegels 60X60

Het bekleden van elke ruimte is een langetermijninvestering die vele jaren hetzelfde blijft. Vloertegels moeten niet alleen esthetisch mooi zijn, maar ook functioneel. Ze vormen de basis van het huis, en dus is de meest essentiële functie van vloertegels dat ze sterk en duurzaam zijn op de lange termijn.

VixxTegel heeft een collectie luxe vloertegels 60X60, met eersteklas kwaliteit en betoverende ontwerpen. Met dynamische kleuren en verschillende materialen zal elke tegel je volledige aandacht trekken. Onze tegelcollectie is perfect voor jouw ruimte, of het nu thuis, op kantoor of in een hotel is.

60X60 Tegels bij VixxTegels

Als het gaat om het kiezen van vloerbedekking, heeft 60X60 zich bewezen als een populaire keuze. De vierkante tegels slaan de perfecte balans tussen functionaliteit en elegantie. Laten we eens kijken hoe je onze zeer betaalbare vloertegels 60X60 prijs kunt integreren in jouw ruimte.

Tegels voor Elke Ruimte

Herdefinieer de sfeer van elke hoek van je ruimte met onze luxe vloertegel 60X60 collectie.

Badkamer- en Keukenvloertegels 60X60

Upgrade je keuken en badkamer met strakke ontwerpen en eenvoudig te onderhouden vloertegels. Je kunt kiezen uit verschillende texturen en ontwerpen om de schoonmaakinspanning te minimaliseren.

Welkomst Ruimtes - Hal & Woonkamer

Wees niet bang om een groots statement te maken door onze tegels te kiezen voor de vloer van de hal en woonkamers, waar gasten het grootste deel van hun tijd doorbrengen. Ga voor patronen en ontwerpen die jou en de persoonlijkheid van je huis weerspiegelen.

Luxe Zakelijke Ruimtes

De sfeer van de plek waar we werken heeft direct invloed op de kwaliteit van het werk. Waarom dan niet iets kiezen dat de professionaliteit van gedrag in jouw kantoren weerspiegelt? Maak je commerciële ruimte indrukwekkender met onze 60X60 vloertegelontwerpen.


Bekijk de Toonaangevende Tegelcollectie bij VixxTegel

Verken de toonaangevende tegelcollectie vanuit je huis. Met onze eenvoudig te navigeren website en complete beschrijving van elk product, kun je met slechts een paar klikken de uitstraling van je nieuwe ruimte kiezen. Of het nu je keuken of woonkamer is, elk ontwerp zal je ruimte omarmen met de magie van 60X60 vloertegels van VixxTegel.

FAQs

V1. Welk materiaal en welke kleur zijn het beste voor vloertegels?

Vloertegels zijn er in verschillende texturen. Men moet een type selecteren op basis van de grootte van de kamer en het thema. Wat betreft kleur is het esthetische beroep van de hele ruimte zeer essentieel. Muren en vloer moeten elkaar complementeren qua kleur en textuur.

V2. Hoe onderhoud je 60X60 vloertegels?

Het onderhouden van 60X60 vloertegels is net als het onderhouden van normale vloertegels. Vegen, stofzuigen en dweilen met zacht reinigingsmiddel is toegestaan. Zorg ervoor dat je agressieve chemicaliën vermijdt om het oppervlak van de tegel te beschermen.

V3. Moet de kleur van de vloertegel donkerder zijn dan de muur?

Donkergekleurde vloeren laten de kamer groter lijken. Echter, in het geval van donkere vloeren moet men kiezen voor lichtgekleurde muren voor de perfecte combinatie.