Zwarte tegels

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina

Onlangs bekeken

 1. 26% korting
 2. 26% korting
  Spaanse wandtegel - Tilorex Daan - Beige - 6,5x20 cm
  Regular Price € 94,55 Special Price € 69,99
 3. 26% korting
  Spaanse wandtegel - Tilorex Daan - Blauw - 6,5x20 cm
  Regular Price € 94,55 Special Price € 69,99

Zwarte tegels voor in de toilet, woonkamer of badkamer

Heb je wel eens gekeken naar zwarte tegels in jouw zoektocht naar tegels? Je bent klaar om een nieuwe badkamer, keuken of toilet te ontwerpen en dan begin je bij de basis. En dat zijn natuurlijk... de tegels. Als de tegels zijn gekozen en erin zitten, kun je gaan inrichten. Alles moet natuurlijk wel passen bij de tegels. Zwarte tegels passen helemaal in de huidige interieurtrends en zijn makkelijk te combineren. Door het gebruiken van zwarte plavuizen krijgt de ruimte een luxe, stijlvolle uitstraling. Benieuwd hoe het eruit ziet? Kijk dan gauw verder op onze website.

Zwart is een trend prachtige trend

Een zwarte tegel ademt een sfeer van glamour en luxe. Zeker in een badkamer met behoorlijke afmetingen staan zwarte tegels heel goed. Toch komen niet veel mensen op het idee van zwarte tegels in de badkamer. En waarom eigenlijk niet? Zwart is de trendkleur van nu. Er is ook een grote keuze in zwarte badkamermeubels en badkamerkasten. De combinatie van al dat zwart is extra fraai, helemaal als het om verschillende materialen en structuren gaat. Bij matte zwarte vloertegels – natuurlijk in een antislip uitvoering – kan het prachtig zijn om voor op de wanden glanzende zwarte wandtegels te kiezen. Die weerspiegelen het interieur. Samen met het meestal witte sanitair vormt dat een uitgebalanceerd geheel.

Zwarte vloertegels

Wist je dat... Een groot deel van de zwarte wandtegels ook gelegd kunnen worden op de vloer? Dit zijn meestal de keramische tegels. De meeste keramische tegels krijgen een antisliplaag, waardoor de tegels ook geschikt zijn voor op de vloer. Ook als je vloerverwarming hebt, kunnen deze tegels daar perfect mee samen. Je kunt blijven genieten van warme voetjes.

De tegelkeuze is reuze

Zoals gezegd heeft Vixx Tegels een enorm aanbod in tegels, zo ook in zwarte tegels. Op onze website kunt al onze verschillende zwarte tegels te zien en alvast kijken wat bij u past. Toch raden wij aan om de tegels voor aanschaf fysiek te bekijken en voelen of online een sample te bestellen. Hierdoor heeft u een completer beeld en kan men over het algemeen beter inschatten of dit dé juiste zwarte tegel is, daarnaast kan u zich ook oriënteren voor eventuele andere tegels en advies vragen aan een van onze tegelspecialisten. Wij nodigen u daarom graag uit in onze showroom aan de Mon Plasir 102C!