Hexagon tiles

Set Ascending Direction
Page
per page

Recently Viewed

 1. 26% OFF
 2. 26% OFF
  Spaanse wandtegel - Tilorex Daan - Licht Beige - 6,5x20 cm
  Regular Price €94.55 Special Price €69.99
 3. 26% OFF
  Spaanse wandtegel - Tilorex Daan - Zwart - 6,5x20 cm
  Regular Price €94.55 Special Price €69.99

Hexagon tegels een trend in de badkamer en toilet

Een populaire trend voor in de badkamer en toilet zijn hexagon tegels. Dit komt door de unieke uitstraling van de zeshoekige tegel waardoor het een bijzonder beeld oplevert. Voornamelijk worden de hexagon tegels in de badkamer achter het badkamermeubel of op de achterwand van de douche geplaats. In de toilet komen ze in principe aan alle zijdes tot hun recht.

Wat moet u weten over hexagon tegels

Net zoals vrijwel alle tegels zijn hexagon tegels bij Vixx Tegels verkrijgbaar in vele verschillende maten en kleuren. Het is ook mogelijk om te combineren met kleuren waarbij u 2 (of meerdere) kleuren hexagon tegels kiest zodat u een uniek effect kan creëren! Daarnaast kunt u natuurlijk ook een kleur aanhouden wat zorgt voor een egaal effect maar toch voor iets bijzonders kan zorgen door de vorm van de tegel en de dikte en kleur van de voeg hiertussen. De grootte en de dikte van de hexagon tegels zijn ook van belang om u ruimte zo passend mogelijk te betegelen. Hiervoor is het vaak handig om informatie te vragen bij een van onze tegelspecialisten. Bij Vixx Tegels staan wij graag voor u klaar om u van informatie en passend advies te voorzien!

Groene hexagon tegels of toch een andere kleur?

Zoals gezegd zijn de keuzes enorm, zo ook qua kleuren. Om u een beeld te geven zijn groene hexagon tegels tegenwoordig veruit de populairste kleur. Dit klinkt bijzonder maar toch geeft de groene hexagon tegel een prachtig effect voor uw wand of vloer, voornamelijk in combinatie met houten wastafelmeubelen. Deze combinatie zorgt vooral voor een ‘’natuureffect’’. Bent u meer op zoek naar een oase van rust? Dan raden wij grijze hexagon tegels aan. Blauwe hexagon tegels zorgen meer voor vrolijkheid en daarmee is het mogelijk om een frisse eyecatcher te creëren. Bent u meer op zoek naar stoer of chique? Dan raden wij zwarte hexagon tegels aan in combinatie met een witte of zwart waskom aan. Tot slot geven witte hexagon tegels een ruimtelijk effect wat zorgt voor een tijdloze sfeer. Andere kleuradviezen kunt u altijd opvragen bij een van onze Vixx Tegels pecialisten.

Advies hexagon tegels

Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van de beste keuze is hexagon tegels? Neem gerust contact met ons op en plan een afspraak in voor advies op maat door een van onze tegelspecialisten. Dit kan via info@badkamermeubel-outlet.nl of via 076-2045087.