Herringbone tiles

Set Ascending Direction
Page
per page

Recently Viewed

 1. 26% OFF
 2. 26% OFF
  Spaanse wandtegel - Tilorex Daan - Licht Beige - 6,5x20 cm
  Regular Price €94.55 Special Price €69.99
 3. 26% OFF
  Spaanse wandtegel - Tilorex Daan - Zwart - 6,5x20 cm
  Regular Price €94.55 Special Price €69.99

Leuk voor in de keuken, badkamer en toilet!

Schaf prachtige visgraat tegels aan voor je keuken, badkamer of toilet Wil je graag je vloer of wand decoreren met visgraat tegels in je toilet, badkamer of keuken? Onze tegels zijn vervaardigd van hoogwaardig keramiek, waardoor ze perfect geschikt zijn voor vochtige ruimtes zoals de badkamer en keuken. Ben je geïnteresseerd in houtlook tegels voor de vloer? Of zoek je juist kleine wandtegels in opvallende kleuren? Bij ons heb je de keuze uit diverse kleuren visgraat tegels, zoals zwart, groen, blauw en roze. Combineer strakke, rechte wandtegels met vloertegels in visgraatverband. Of voeg bijvoorbeeld een opvallende accentwand toe aan je badkamer of toilet. Aan de slag met visgraat tegels Het leggen van visgraat tegels wordt gedaan door ze onder een hoek van 45 graden ten opzichte van elkaar te plaatsen. Hierdoor staan de voegen loodrecht op elkaar en ontstaat er een uniek zigzagpatroon dat zorgt voor een stijlvolle en charmante uitstraling. Het gebruik van rechthoekige tegels maakt het mogelijk om visgraatverband toe te passen, zowel bij grote als kleine tegels.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van visgraat tegels

Wil je de schoonheid van visgraat tegels graag persoonlijk ervaren? Breng dan een bezoek aan onze showroom op Mon Plasir 102C in Etten-Leur. Laat je inspireren in onze ruime 500m2 showroom, waar je kleurstalen kunt mixen en matchen om eindeloze combinaties te ontdekken. Natuurlijk kun je ook ons volledige assortiment tegels online bekijken. Heb je behoefte aan deskundig advies van een van onze tegelspecialisten? Maak dan snel een vrijblijvende afspraak. We doen er graag alles aan om je te verrassen met onze service. Wanneer je niet in de gelegenheid bent om onze showroom te bezoeken kun je bij ons ook tegelsamples bestellen. Wat je ook kiest, met de hoogwaardige visgraat tegels van Vixx Tegels ben je altijd verzekerd van maximale kwaliteit en stijl!

Een overvloed aan tegelkeuzes

Zoals eerder vermeld, biedt Vixx Tegels een uitgebreid assortiment tegels, waaronder prachtige visgraattegels. Op onze website kun je al onze verschillende visgraattegels bekijken en alvast ontdekken welke stijl bij jou past. We raden echter aan om de tegels voor aanschaf fysiek te bekijken en te voelen. Hierdoor krijg je een completer beeld en kun je over het algemeen beter inschatten of een bepaalde visgraattegel echt de juiste keuze is. Bovendien kun je jezelf ook oriënteren op andere tegelopties en advies vragen aan een van onze tegelspecialisten. We nodigen je daarom graag uit in onze showroom op Mon Plasir 102C in Etten-Leur, waar je de tegels zelf kunt ervaren!