Kitchen tiles

Set Ascending Direction
Page
per page

Recently Viewed

 1. 26% OFF
 2. 26% OFF
  Spaanse wandtegel - Tilorex Daan - Licht Beige - 6,5x20 cm
  Regular Price €94.55 Special Price €69.99
 3. 26% OFF
  Spaanse wandtegel - Tilorex Daan - Zwart - 6,5x20 cm
  Regular Price €94.55 Special Price €69.99

Vloertegels en wandtegels voor de keuken

Vloertegels maar voornamelijk ook wandtegels zijn tegenwoordig niet meer weg te denken in de keuken. Deze tegels zijn enorm belangrijk om jouw keuken de perfecte uitstraling te geven. Vooral wandtegels aan de achterwand (het stuk muur tussen het aanrecht en de bovenste keukenkastjes) van u keuken zijn er in allerlei verschillende soorten maten, vormen en kleuren. Bij de wandtegels in de keuken is het van belang dat de kleur past bij de andere kleuren in de keuken van bijvoorbeeld het keukenkastje of het keukenblad. Naast de bepalende uitstraling zijn er nog meer zaken om rekening mee te houden bij het plaatsen van keukentegels. Benieuwd naar de tips en mogelijkheden? Download ons magazine op de site of kom langs in onze showroom in Etten-Leur.

Welke keukentegel past bij uw stijl?

Natuurlijk is het belangrijk om te kijken of u naar wandtegels of vloertegels in uw keuken opzoek bent. Daarnaast zijn er allerlei verschillende stijlen voor deze keukentegels. Vloertegels in de keuken zijn vaak vierkante tegels van een groot formaat, denk hierbij aan 50x50 of 60x60 keukentegels. Deze zijn bij Vixx Tegels in bijna alle tegelkleuren beschikbaar. Dit geldt ook voor de wandtegels in de keuken. Echter zien we hier tegenwoordig ook vaak dat unieke kleuren of patronen worden toegepast om een bijzonder effect te creëren. Dit kunnen bijvoorbeeld visgraattegels, Portugese tegels of mozaïek tegels zijn. Hiervoor is het vaak wel handig om advies te vragen van een van onze tegelspecialisten, daarvoor ontvangen wij u graag in onze showroom!

Zwarte vloertegels

Wist je dat... Een groot deel van de zwarte wandtegels ook gelegd kunnen worden op de vloer? Dit zijn meestal de keramische tegels. De meeste keramische tegels krijgen een antisliplaag, waardoor de tegels ook geschikt zijn voor op de vloer. Ook als je vloerverwarming hebt, kunnen deze tegels daar perfect mee samen. Je kunt blijven genieten van warme voetjes.

De tegelkeuze is reuze

Zoals gezegd heeft Vixx Tegels een enorm aanbod in tegels, zo ook in zwarte tegels. Op onze website kunt al onze verschillende zwarte tegels te zien en alvast kijken wat bij u past. Toch raden wij aan om de tegels voor aanschaf fysiek te bekijken en voelen of online een sample te bestellen. Hierdoor heeft u een completer beeld en kan men over het algemeen beter inschatten of dit dé juiste zwarte tegel is, daarnaast kan u zich ook oriënteren voor eventuele andere tegels en advies vragen aan een van onze tegelspecialisten. Wij nodigen u daarom graag uit in onze showroom aan de Mon Plasir 102C!